Classic Car Show

Classic Car Show bij Arpeggio 25 mei

Drental_002fe opening van Arpeggio Classic Rally Cars in Eemnes krijgt extra glans met de Hemelvaart Classic Car Show op 25 mei. Liefhebbers van Classic Rally Cars krijgen niet alleen de gelegenheid met ons bedrijf, en uiteraard onze producten en diensten, kennis te maken. Maar middels een ‘rally-proeverij’ kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend op de openbare weg een Classic Rally Car ervaren. Wij nodigen belangstellenden uit hun eigen klassieke auto mee te nemen, die met een knipoog gejureerd zullen worden.  De ‘classic car of the day’ ontvangt een memorabele prijs. Geïnteresseerden zijn 25 mei vanaf 13h00uur welkom, de start voor de ‘rally-proeverij’ begint exact om 14h00 uur.

Bezoekadres: Vlierweg 14, 3755 BS Eemnes. Snel inschrijven voor gratis deelname aan de rally-proeverij is geboden: er is plaats voor 20 deelnemers. Inschrijven kan per direct op onderstaande button of via Facebook.

  • 25 mei (hemelvaart)– Arpeggio, Eemnes
  • Entree: gratis
  • Neem je klassieker mee!

Geef een reactie